Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ 1-1-2012 ΕΩΣ 3-1-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας αποφάσισε τη συμμετοχή του στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία την 2η και 3η Ιανουαρίου 2012 και την ταυτόχρονη αναστολή εκτέλεσης συνταγών όλων των ασφαλιστικών ταμείων από την 1η Ιανουαρίου 2012. Παράλληλα συνεχίζει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 την Γενική του συνέλευση με πρόταση από το Δ.Σ. για προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για Τετάρτη και Πέμπτη, 4 και 5 Ιανουαρίου με ταυτόχρονη συνέχιση της αναστολής εκτέλεσης συνταγών.

Οι πρόσφατες δηλώσεις των Υπουργών (Λοβέρδου, Κουτρουμάνη) επιβεβαιώνουν την εμμονή της κυβέρνησης στην ίδια πολιτική: παράδοση της υγείας στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Μετά την απελευθέρωση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ιδιωτικών κλινικών, την παραχώρηση κρατικών νοσοκομείων σε ιδιώτες, το κλείσιμο μικροβιολογικών εργαστηρίων ασφαλιστικών ταμείων, το “χαράτσωμα” των ασφαλισμένων για ιατρικές πράξεις στα κρατικά νοσοκομεία, την περικοπή βασικών φαρμάκων μέσω της αρνητικής λίστας, έρχονται τώρα να βάλουν “ταφόπλακα” στο ελληνικό φαρμακείο και ανοίγουν το θέμα της αύξησης της συμμετοχής των ασφαλισμένων.

Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν ότι ο αγώνας ασφαλισμένων και φαρμακοποιών πρέπει να είναι κοινός. Τα ασφαλιστικά ταμεία πρέπει να επιβιώσουν.

Απαιτούμε

• Την στήριξη και ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων
• Τη διεύρυνση του Δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας
• Την άμεση εξόφληση των οφειλών προς τους φαρμακοποιούς
• Την μείωση των υπερκερδών των φαρμακοβιομηχάνων και όχι τον αφανισμό του ελληνικού φαρμακείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΧΤΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Π.Φ.Σ.: ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σε κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Φ.Σ. Αττικής, του Φ.Σ. Πειραιά με την συμμετοχή προέδρων μεγάλων Φαρμακευτικών Συλλόγων, μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας και του Υπουργού Εργασίας για το Φάρμακο, διαπιστώθηκε ότι:
Δεν δίνεται συγκεκριμένη λύση στις πληρωμές των ασφαλιστικών ταμείων
Δεν αντιμετωπίζεται η ασφυξία και η έλλειψη ρευστότητας των φαρμακείων
Ανακοινώνονται μέτρα χωρίς διάλογο
Συνεχίζει να υποβαθμίζεται η φαρμακευτική περίθαλψη και επιπλέον
Οι φαρμακοποιοί «τιμωρούνται» με μείωση του ποσοστού κέρδους στα ήδη πενιχρά εισοδήματα τους.
Οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν:

Α. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 2 και 3 Ιανουαρίου 2012.
Β. Tην αναστολή πίστωσης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου 2012

Ζητάμε:
Κλαδική Συμφωνία για σταθερό πλαίσιο φαρμακευτικής πολιτικής και
Να σταματήσει ο διωγμός των φαρμακείων
Σε νέα συνεδρίαση την επομένη εβδομάδα θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης και θα ληφθουν νέες αποφάσεις

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Ο Υπουργός Υγείας προχώρησε σε εξαγγελίες για το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών:

Κατ' αρχήν εξήγγειλε μείωση κατά 1,5% στη Λιανική τιμή πώλησης
Δεύτερον αύξηση του rebate κατά 1,5% στις κλίμακες άνω των 40.000 ευρώ
Επαναφορά των εκπτώσεων από τις φαρμακαποθήκες
Δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης μόνο σε επιβεβαιωμένες από τον ΕΟΦ ελλείψεις

Με αυτά τα μέτρα μείωσης του ποσοστού ο υπουργός αναμένει εξοικονόμηση 60-90 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δήλωσε πως από τον Ιανουάριο σε όλα τα ταμεία θα χρησιμοποιούνται τα συνταγολόγια του ΙΚΑ.
Πηγή:pharmateam.blogspot.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ...

ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Σε συνέχεια σχετικών εγγράφων μας, με τα οποία δόθηκαν οδηγίες προς τα φαρμακεία και τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους για την υποβολή μηνιαίων στοιχείων προς τον ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ-ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ) και προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που παρουσιάστηκαν τον πρώτο μήνα υποβολής λογαριασμών φαρμακείων, σας αποστέλλουμε νεώτερες αναλυτικές οδηγίες και παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα μέλη σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - ΙΚΑ...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΙΚΑ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ 01-01-2012

Σας γνωρίζουμε ότι από 01.01.2012 παύει να ισχύει η διαδικασία που καθορίσθηκε με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 478/Β729.3.11), καθώς και με τις σχετικές Εγκυκλίους και Γενικά Έγγραφα της υπηρεσίας μας για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και από τους συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ/ΟΑΕΕ γιατρούς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ι.Κ.Α....

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Καλούνται τα μέλη του Φ.Σ. Αιγιαλείας σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τη ΤΡΙΤΗ 27/12/2011 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Φεϊζοπούλου 8-Αίγιο) με θέματα:
1. Λήψη απόφασης αναστολής χορήγησης φαρμάκων σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία με βάση την προηγούμενη απόφαση του συλλόγου και την τελευταία απόφαση του Π.Φ.Σ.
2. Διάφορα άλλα θέματα - Ενημερώσεις
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.

Σε συνέχεια του υπ' αριθμ. Γ55/864/30-9-11 εγγράφου του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με το οποίο καταργήθηκε η χρήση των ατομικών συνταγολογίων των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, σας διευκρινίζουμε ότι καταργείται και το συνταγολόγιο νοσηλευομένων του ΟΑΕΕ, το οποίο αντικαθίσταται με το "Συνταγολόγιο Κλινικών" του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ροζ συνταγολόγιο), το οποίο και θα προμηθευτούν οι αρμόδιοι ελεγκτές ιατροί. Στα πλαίσια της ομαλούς μετάβασης, σας ενημερώνουμε ότι οι συνταγές νοσηλευομένων που θα εκδοθούν από το συνταγολόγιο του ΟΑΕΕ και θα εκτελεστούν έως 1.1.2012 θα αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ε.Ο.Π.Υ.Υ....

Τ.Σ.Α.Υ.: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΩΣ 31-01-2012

Αναρτήθηκε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ.Α.Υ. στο site του Π.Φ.Σ. για την παράταση της καταβολής των εισφορών για το Β' εξάμηνο του 2011 έως 31-01-2012 καθώς και οδηγίες για την πληρωμή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔ

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου ορίζονται η διανομή του Ενιαίου Τύπου Συνταγολογίου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από τις Μονάδες Υγείας του Ιδρύματος σε ειδικευμένους ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Στρατιωτικών Νοσοκομείων για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων που προέρχονται από τον ΟΠΑΔ. Επισημαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η πιστοποίηση των εν λόγω ιατρών στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που έχει αναπτυχθεί από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ε.Ο.Π.Υ.Υ....

NUMIL HELLAS: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ

Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τις ανησυχίες σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε τα φαρμακεία να παραμείνουν βασικός και αναντικατάστατος συνεργάτης της εταιρίας μας.
Η σχέση εμπιστοσύνης και σωστής συνεργασίας που έχουμε, αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα ανεξάρτητα με το αν τελικά τα γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας διατεθούν στα supermarket ή όχι.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...

PFIZER HELLAS: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ZYTHROMAX

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εθελοντικής ανάκλησης της παρτίδας Α10022 του προϊόντος μας ZITHROMAX tabs 250MG x 6, και λόγω προβλήματος στην παραγωγή, το προϊόν βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη.
Αναμένουμε ότι ο εφοδιασμός τησ αγοράς με νέεσ παρτίδες θα ομαλοποιηθεί την 3Η εβδομάδα του Ιανουαρίου 2012.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Εκδίδουμε Δελτίο Τιμών Φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης και καθορίζουμε τις ανώτατες τιμές πώλησης των παρακάτω φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης, που θα ισχύσουν σε όλη την Επικράτεια, ως εξής:
ΠΙΝΑΚΕΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΙΜΩΝ...

FREZYDERM: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αγορά μας είναι μόνο το Φαρμακείο και ότι η FREZYDERM είναι μαζί σας στον αγώνα σας ώστε τα προϊόντα 1ης βρεφικής ηλικίας να παραμείνουν στον φυσικό τους χώρο που είναι το φαρμακείο.
Άλλωστε όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η FREZYDERM όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει ως μόνο διακινητή την Φαρμακαποθήκη και το Φαρμακείο για όλους της τους κωδικούς.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ...

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Ο.Γ.Α. ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΑΠΟ 01-01-2012

Με την υπαγωγή του Ο.Γ.Α. στον "Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας" - Ε.Ο.Π.Υ.Υ. απο την 01-01-2012, ξεκινάει μια νέα πορεία για καλύτερες υπηρεσίες και βελτίωση του επιπέδου παροχών προς τους ασφαλισμένους τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ο.Γ.Α.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

GARET Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ NUTRIBEN

Η εταιρεία GARET ΑΕ είναι μέλος του BENNETT GROUP και αποκλειστικά υπεύθυνη για την προώθηση της σειράς βρεφικών γαλάτων NUTRIBEN. Δια της παρούσης βεβαιώνουμε ότι η σειρά βρεφικών γαλάτων NUTRIBEN θα εξακολουθήσει να διατίθεται αποκλειστικά και μόνο από τα φαρμακεία και όχι από τα Super Market.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΦΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Η Πρόεδρος του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ κ. Μαρία Δίπλα και ο Πρόεδρος ΠΦΣ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπέγραψαν συλλογική σύμβαση η οποία περιέχει αναλυτικά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των συμβαλλομένων μερών και καλύπτει το σύνολο των ασφαλισμένων του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ σε όλη τη Χώρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Π.Φ.Σ.: ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. συνήλθε το Σάββατο 10/12/2011 και εξέτασε την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η φαρμακευτική περίθαλψη εξαιτίας:
• Των πολύμηνων και παράνομων καθυστερήσεων πληρωμών των ταμείων παρά τις επανειλημμένες κυβερνητικές δεσμεύσεις
• Των κυβερνητικών σχεδιασμών εξόντωσης των φαρμακείων
• Της πιστωτικής ασφυξίας και της σημερινής οριακής οικονομικής κατάστασης των φαρμακείων
• Της υποβάθμισης της περίθαλψης, της απαξίωσης του φαρμακοποιού και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Θέτουμε υπόψη σας ότι την 01/11/2011 υπεγράφη μεταξύ του Οργανισμού και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων από τα Ιδιωτικά Φαρμακεία, σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 157911985 άρθρο 24Β παρ. 3 και με εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.
Η διάρκεια ισχύος της Συλλογικής Σύμβασης είναι τρία χρόνια
Για την ορθή εφαρμογή των όρων της Συλλογικής Σύμβασης και τη διευκόλυνση των Υπηρεσιών του Οργανισμού, επισημαίνουμε τα κατωτέρω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ...

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ & Κ.Υ.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

- Φάρμακα Υψηλού Κόστους που εξακολουθούμε να τα χορηγούμε από τα φαρμακεία μας χωρίς την ένδειξη "στερείται". (επισυναπτόμενο 1)

- Φάρμακα που χορηγούνται αποκλειστικά και μόνο από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, εκτός αν υπάρχει η ένδειξη "στερείται". (επισυναπτόμενο 2)


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: ΥΛΙΚΑ ΚΟΛΟΣΤΟΜΙΑΣ - ΟΥΡΗΤΗΡΟΣΤΟΜΙΑΣ - ΕΙΛΕΟΣΤΟΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ

Μετά την έκδοση της υπ΄αριθμ πρωτ Γ55/871 εγκυκλίου του ΕΟΠΥΥ με την οποία ορίζεται ότι κατά την υποβολή των λογαριασμών των φαρμακείων οι συνταγές θα πρέπει να είναι διαχωρισμένες εντός φακέλου σε δύο πακέτα ήτοι ένα με χειρόγραφές συνταγές και ένα με τις ηλεκτρονικές παρέχουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις για τα υλικά κολοστομίας ουρητηροστομίας , ειλεοστομίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ε.Ο.Π.Υ.Υ....

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Εφαρμογή Θετικού Καταλόγου Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (αρ.12 παρ.1α του ν.3816/2010)»
Σχετικό:
1.Το Φ.42000/26980/3396/15.11.2011 της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφαλίσεων
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας ενημερώνουμε ότι κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 12 παρ.1 του ν.3816/2010 (Α’31), εκδόθηκε η αριθμ.ΔΥΓ3α/οικ.104893/2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Έγκριση του θετικού καταλόγου του άρθρου 12 παρ.1 εδάφιο α του ν.3816/2010» (ΦΕΚ 2141, Β’, 26.09.2011) και τα φάρμακα που περιλαμβάνονται σε αυτήν, εντάσσονται σε θετικό κατάλογο συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αποζημιώνονται από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.
Η ημερομηνία εφαρμογής της εν λόγω απόφασης 15.11.2011.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ...

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ

Από σήμερα 1/12/2011 όλα τα φάρμακα καταλόγου ΙΚΑ και μόνο αυτά, χορηγούνται για όλον τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τα θεραπευτήρια του ΙΚΑ-Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Δείτε τον πίνακα εδώ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ - Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters