Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Π.Φ.Σ.: ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου προσφεύγει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με την συνδρομή του Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Νικόλαου Χουντή. Η αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΠΦΣ συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Χουντή στις Βρυξέλλες και καθόρισαν το σχετικό κείμενο της Αναφοράς. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΦΣ ΜΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και το νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρη Μπερσίμη συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΠΦΣ. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι πληρωμές του ΕΟΠΥΥ και η βελτιστοποίηση και απλοποίηση διαδικασιών για την χορήγηση προϊόντων μέσω των φαρμακείων. 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

O Φ.Σ. Αιγιαλείας απεφάσισε την συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία την 12/11/2015 για το ασφαλιστικό, σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις του από την πρώτη στιγμή της κρίσης, για την ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου αντίστασης, διεκδίκησης και αλληλεγγύης ενάντια στα μέτρα και σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. των αντιπροσώπων του Π.Φ.Σ. την 31/10/2015.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Συγκεκριμένα, η παρ.3 του άρθρου 2 της εν λόγω ΚΥΑ αναφέρεται σε άδειες ίδρυσης φαρμακείων και όχι μεταφοράς ήδη λειτουργούντων. 
Για τα θέματα μεταφοράς ήδη λειτουργούντων φαρμακείων εξακολουθούν να ισχύουν οι προγενέστερες της ανωτέρω ΚΥΑ κείμενες διατάξεις.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Π.Φ.Σ.: ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΑΝΙΕ

Σε σύγκρουση με συμφέροντα που έχουν στόχο την διάσπαση και την αποδυνάμωση του κλάδου, προχωρά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στα πλαίσια της δράσης του για τη στήριξη του φαρμακείου της γειτονιάς που δέχεται τη χαριστική βολή από τη διαβλητή ΚΥΑ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, αλλά και το νέο μέτωπο της απελευθέρωσης των ΜΥΣΥΦΑ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Π.Φ.Σ.: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ

Κατατέθηκαν σήμερα, Τρίτη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, οι αιτήσεις ακυρώσεως καθώς επίσης και οι σχετικές αιτήσεις αναστολής εκτελέσεως κατά της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αλλάζει πλήρως και απορρυθμίζει το μέχρι σήμερα ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων προς όφελος των μονοπωλίων.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΠΦΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΠΦΣ
Η ΓΣ του ΠΦΣ αποφάσισε την συμμετοχή στην  24ωρη Γενική Απεργία που οργανώνουν Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters