Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΠΦΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Είναι εμφανές πλέον ότι το προσχέδιο του ασφαλιστικού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει, όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. 
Είναι εμφανές επίσης, ότι πρόκειται για ένα προσχέδιο που δεν έχει καμία σχέση με Ανάπτυξη, Ισότητα, Δημοκρατία και Λογική. 
Από τα μέχρι σήμερα γεγονότα προκύπτουν τα εξής: 

ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ: ΗΜΕΔΑΠΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΣΥΦΑ

Με αφορμή την διαφαινόμενη πρόθεση της Κυβέρνησης για την μεταφορά της πώλησης των ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ, σας ενημερώνουμε ότι θα μεταφέρουμε τις θέσεις μας και τις αντιρρήσεις μας και στους θεσμούς. 

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Π.Φ.Σ.: KOINO ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο. 
Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ...

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΠΦΣ: ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Μετά και την 3η συνάντηση όλων των φορέων που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, έθεσε υπόψη των εκπροσώπων τα ραδιοτηλεοπτικά σποτ και τα κείμενα των φυλλαδίων καθώς και τα κόστη που επιλέχτηκαν να μοιράζονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και σε κεντρικές επαρχιακές πόλεις. 

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΦΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 
Το Ασφαλιστικό αποτελεί ένα μείζον θέμα που απασχολεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Στην εγκληματική αδράνεια των προηγουμένων κυβερνήσεων για την εξεύρεση μια αποτελεσματικής και βιώσιμης λύσης, έρχεται να προστεθεί το απαράδεκτο Προσχέδιο Νόμου της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΥΑ»

Ενόψει της έκδοσης της νέας διορθωτικής Υπουργικής Απόφασης, παρακαλούμε όπως μην προβείτε σε ανάρτηση των κενών θέσεων αδειών φαρμακείων μέχρι την έκδοση ταύτης.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΦΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Πρόταση δράσης πέντε σημείων για την συνέχιση των δράσεων και αντιδράσεων για την απόρριψη του προσχεδίου για το Ασφαλιστικό κατέθεσε στην δεύτερη συνάντηση των φορέων ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. 
Η επιστολή που κατέθεσε ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος έγινε αποδεκτή από τους υπόλοιπους εκπροσώπους των φορέων.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Την άμεση απόσυρση του προσχεδίου του ασφαλιστικού και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση αποφάσισε του ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην χθεσινή του συνεδρίαση του. Επίσης αποφασίσθηκε η συμμετοχή του κλάδου στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται από όλους τους φορείς και θα συμμετέχουν όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς και κλάδοι.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Με την ως άνω απόφαση κρίθηκε παράνομη η συμμετοχή ενός φαρμακοποιού σε περισσότερες των δύο εταιρείες εκμεταλλεύσεως φαρμακείου. Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική νίκη των φαρμακοποιών, καθώς υιοθετείται η πάγια θέση του Π.Φ.Σ. περί “απελευθέρωσης” του ιδιοκτησιακού...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Σε κοινή συνάντηση των επιστημονικών φορέων της χώρας που έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60), απορρίφθηκε ομόφωνα, με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο, το προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπως αυτό είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς μάλιστα την οφειλόμενη στοιχειώδη προηγούμενη συζήτηση με τους κοινωνικούς φορείς.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΠΥΥ

Σε κλίμα κατανόησης εκ μέρους του υπουργού υγείας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά , με τα μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λουράντο έθεσαν σειρά θεμάτων προς τον Υπουργό Υγείας και τουλάχιστον όσον αφορά τα θεσμικά φάνηκε να υπάρχει θετική διάθεση για την επίλυση τους.

Π.Φ.Σ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την σύνδεση ασφαλιστικών εισφορών με το διαθέσιμο εισόδημα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δηλώνει την πλήρη αντίθεση του σε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση. Είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει την ταφόπλακα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters