Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΦΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΥ

Η Διοίκηση του ΠΦΣ, δια των εκπροσώπων της Σεραφείμ Ζήκα (ΤΣΑΥ) και Ιωάννη Μακρυγιάννη (ΕΤΑΑ) και μετά από 5μηνη διαπραγμάτευση με τα αρμόδια όργανα ΤΣΑΥ και ΕΤΑΑ, με πρόγραμμα, μέθοδο και υπομονή, κατάφερε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το συμφέρον του κλάδου. 
Το ΕΤΑΑ, στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχτεί την ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας επιτροπής του ΤΣΑΥ για εξόφληση των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών των φαρμακοποιών στο ΤΣΑΥ, σε οκτώ ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΟΠΥΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ANAPEN

Όσον αφορά στα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα ANAPEN 150mcg & ANAPEN 300mcg (Κωδικοί ΕΟΦ 266090102 και 266090202 αντίστοιχα), διευκρινίζουμε ότι δεν είναι πλέον σκευάσματα έκτακτης εισαγωγής...

ΕΟΠΥΥ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ & ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΩΔΕΙΝΗΣ

Με αφορμή τις διαπιστώσεις από τους ελέγχους που διενεργεί η υπηρεσία της ΥΠΕΔΥΦΚΑ σε φαρμακεία (επιτόπιους ελέγχους) και σε ασφαλισμένους (κατ' οίκον ελέγχους) επανερχόμαστε και εφιστούμε την προσοχή τόσο των ιατρών όσο και των φαρμακοποιών στην πιστή τήρηση των διατάξεων κατά την διαδικασία έκδοσης και εκτέλεσης συνταγών στις παρακάτω περιπτώσεις: 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Π.Φ.Σ. - NOVARTIS: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: ΑΚΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι 
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Novartis Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια της εκστρατείας «Άκου το Σώμα Σου». Μια σημαντική πρωτοβουλία που σαν στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για πρόληψη και σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών αλλά και την καθοδήγηση των ασθενών στο σωστό μονοπάτι διάγνωσης, μέσα από το πρωτοβάθμιο σύστημα φροντίδας υγείας. Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε δυο πυλώνες: 

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters