Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Για μια ακόμη φορά η σημερινή κυβέρνηση με ληστρικό τρόπο και αιφνιδιαστικά, καταργεί τον κλάδο των μονοσυνταξιούχων του ΤΣΑΥ και με αοριστολογίες προσπαθεί να «μπαλώσει» την υπεξαίρεση των εισφορών που κατέβαλαν μέχρι σήμερα οι υγειονομικοί. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕΣΤΑ

Σήμερα, 21 Απριλίου 2016, κατόπιν φιλικού διακανονισμού, ολοκληρώθηκε η συμφωνία πώλησης των εκατόν δέκα έξι (116) κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών (ονομαστικής αξίας 100 Ευρώ η κάθε μία) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΣΙ ΙΝΣΑΪΤΣ ΕΛΛΑΣ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Λόγω έλλειψης απαρτίας την Πέμπτη 14 Απριλίου η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου (Φεϊζοπούλου 8 - Αίγιο), με θέμα:
Εξελίξεις στον κλάδο:
α) Ενημέρωση από τoν Π.Φ.Σ. ( ΕΤΕΣΤΑ, ΩΡΑΡΙΟ, ΚΥΑ, ΜΗΣΥΦΑ, κ.λ.π.) 
β) Ωράριο φαρμακείων Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

Π.Φ.Σ.: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

H Γ.Σ. της 16ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 αποφάσισε: 
1. ΩΡΑΡΙΟ: 
Καλούνται οι φαρμακευτικοί Σύλλογοι στους οποίους επικρατεί το χαώδες ωράριο, να άρουν τις διημερεύσεις από 4.5.2016. Οι διανυκτερεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΦΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Σε προσωρινή απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών προχώρησε χθες ο ΕΟΦ μετά και την δημοσιοποίηση του θέματος των ελλείψεων από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες φαρμακευτικών συλλόγων και φαρμακοποιών. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ καλεί τα μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 20.30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου (Φεϊζοπούλου 8 - Αίγιο), με θέμα:

ΠΦΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Για μια ακόμη φορά η Πολιτεία νομοθετεί χωρίς την συμμετοχή των θεσμικών της συμβούλων που είναι οι υγειονομικοί φορείς. 
Ενημερωθήκαμε λοιπόν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι οι ανασφάλιστοι και οι άποροι θα καλύπτονται και από τα ιδιωτικά φαρμακεία. 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΩΡΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

Επισυνάπτουμε δύο κείμενα που αφορούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο. 
Το πρώτο αναφέρεται στην πρόσφατη ΚΥΑ για την κάλυψη των ανασφάλιστων στην οποία ΚΥΑ διαφαίνεται η προχειρότητα των αποφάσεων, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανείς προϋπολογισμός του σχετικού κονδυλίου στον ΕΟΠΥΥ. 

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters