Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιγιαλείας

Με το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία η κυβέρνηση ανατρέπει τον δημόσιο χαρακτήρα της και επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.
Τα μέτρα είναι εξοντωτικά για το μικρό και μεσαίο φαρμακείο, αποτελούν δε προπομπό για όσα σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον.
Οι φαρμακοποιοί της Αιγιαλείας θεωρούν ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί τόσο για την ανατροπή των μέτρων (ωράριο, εκπτώσεις, πληθυσμιακό), όσο και για την αντιμετώπιση των επερχόμενων (ιδιοκτησιακό, αμοιβή κατ’ αποκοπή κλπ).
Καλούμε τον Π.Φ.Σ. με άμεση Γ.Σ. να αποφασίσει και να συντονίσει τη συνέχιση του αγώνα μας με τις μορφές που θα κρίνουμε πιο κατάλληλες. Ο εφησυχασμός είναι ο καλύτερος σύμμαχος των Μεγάλων Συμφερόντων.
Η Γ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή του στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011. Καλούμε τον Π.Φ.Σ. να αποφασίσει την Πανελλαδική Συμμετοχή του κλάδου σ’ αυτήν.
Οι φαρμακοποιοί της Αιγιαλείας θεωρούν ότι ο συντονισμός τόσο με τους άλλους υγειονομικούς φορείς όσο και με όλους τους εργαζόμενους και επαγγελματίες είναι πιο αναγκαίος από ποτέ για την υπεράσπιση του δημοσίου χαρακτήρα της Υγείας αλλά και την αντιμετώπιση των συνεπειών του μνημονίου, που σαρώνει σαν λαίλαπα κατακτήσεις δεκαετιών σε όλους τους κλάδους.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters