Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

O Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρυχθεί για την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/6/2011 ενόψει της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου μνημονίου από την Βουλή.
Θεωρούμε ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στο χώρο του φαρμακείου είναι απόλυτα ενταγμένες στην πολιτική του μνημονίου όπως προωθείται από την κυβέρνηση με τελικό στόχο την άλωση του και την παράδοση του στα οικονομικά συμφέροντα που το επιβουλεύονται.
Με το πρόσχημα του εξωτερικού χρέους που οι ίδιοι δημιούργησαν και καρπώθηκαν, ασφαλίζοντας τα χρήματα τους στους φορολογικούς παραδείσους του πλανήτη , μετατρέπουν σαν αντάλλαγμα τη ζωή μας σε κόλαση υποθηκεύοντας όχι μόνο το παρόν το δικό μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας τα οποία θα πρέπει να επιλέξουν είτε την μετανάστευση, είτε την ανεργία, είτε την εργασία σε συνθήκες τριτοκοσμικής χώρας.
Με το ίδιο πρόσχημα ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν αντί πινακίου φακής την περιουσία του Ελληνικού λαού. Λιμάνια, αεροδρόμια, μέσα μεταφοράς (ο ΟΣΕ είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στην Ελλάδα), επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τράπεζες (στην ΑΤΕ είναι υποθηκευμένο το 70% τους αγροτικής γης) κερδοφόρες επιχειρήσεις του δημοσίου (ΟΠΑΠ) κ.λ.π.
Με το ίδιο πρόσχημα επίσης προετοιμάζουν το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση της παιδείας και της υγείας μετατρέποντας :
  • τα δημόσια πανεπιστήμια και νοσοκομεία σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις
  • τα ασφαλιστικά ταμεία σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες
  • τους ασφαλισμένους σε ανασφάλιστους
  • το φάρμακο από κοινωνικό αγαθό σε καταναλωτικό προϊόν
  • και τα φαρμακεία από χώρους παροχής υγείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε απρόσωπα εμπορικά καταστήματα
Η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και η επιστροφή στην βαρβαρότητα του 19ου αιώνα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η κληρονομιά που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters